Optimised for Internet Explorer 8.x/9.x, Mozilla Firefox 3.x/4.x, Google Chrome 4.x/10.x, Safari 4.x and Opera 9.x/10.x/11.x with a resolution of 1280x1024px minimum.
Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Maximize/Restore Size
English Deutsch Български Suomi Deutsch Magyar Português Slovenčina Español Türkçe
СИЛНИ МЛАДЕЖИ - МЛАДЕЖИ под натиск на ПСИХИЧЕСКИ НАРУШЕНИЯ в техните РОДИТЕЛИ
Обучения за придобиване на умения за подпомагане на учители,здравни професионалисти и социални работници
Като дете или младеж Вие може да имате много въпроси, когато забележите, че Вашите родители не се чувстват добре или имат вид на болни. Когато проблема е свързан с депресия или например член от семейството пие твърде много алкохол, това остава като тайна вътре в семейството и никой не смее да я сподели дори с професионалист.

Вашите притеснения относно това какво се случва с Вашите родители(понякога може да бъде и психическо разстройство на Вашата майка или баща) може да инспирират въпроси у Вас самите и дори да се уплашите. Ако сте под 18 години и зависите от грижите на Вашата майка или баща нещата могат да станат дори много по-трудни. Може да си задавате въпроси от типа на "Защо моята майка или баща се държат така?", "Дали майка или татко е наистина болен/болна?", "И аз ли ще се разболея?"; "Кой ще се грижи за мен ако майка или татко са болни?"

Не се притеснявайте!

Изпратете ни електронно писмо веднага и ние ще Ви дадем отговор на всички Ваши притеснения и въпроси!Моля, посочете на коя електронна поща да Ви отговорим!


Цялата информация и комуникация е напълно конфиденциална!


  Привет,

Аз съм Александра.
Лекар съм и работя с възрастни, които страдат от психическо заболяване.
Понякога работя също работя с децата им.
Може би сте забелязали у дома,   понякога,че  родителите ви  се държат   странно.  Не трябва да ги питате или пък не получавате отговор.
Ако и вашия случай е такъв  моля пишете ми и ме питайте.
Аз съм тук, за да ви отговоря лично и   поверително.

 С приятелки поздрав,
Александра
Този проект е финансиран с подкрепата на Европейската комисия. Furthermore this project has been funded by the Austrian ministery for education, arts and culture (BMUKK). © 2009-2024 by KIDS STRENGTHS Project
Тази публикация отразява само личните виждания на нейния автор и от Комисията не може да бъде търсена отговорност за използването на съдържащата се в нея информация. powered by