Optimised for Internet Explorer 8.x/9.x, Mozilla Firefox 3.x/4.x, Google Chrome 4.x/10.x, Safari 4.x and Opera 9.x/10.x/11.x with a resolution of 1280x1024px minimum.
Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Flag Maximize/Restore Size
English Deutsch Български Suomi Deutsch Magyar Português Slovenčina Español Türkçe
A GYERMEKEK ERÕFORRÁSAI - GYERMEKEK A MENTÁLIS BETEGSÉGEK KONTEXTUSÁBAN
Készségfejlesztõ képzés egészségügyi, oktatási és szociális szakemberek számára
Online Tudástár

Cél:
A Tudástár célja hogy elérhetővé tegye a mentálisan sérülékeny szülőkkel foglalkozó szakemberek számára kifejlesztett oktatási anyagokat.

Az oktatási anyagok sokféle oktatási formában felhasználhatók (alapfokú oktatás, továbbképzés, önképzés).

A tudástár tartalmi felosztása megfelel a projektben megcélzott különböző szakmáknak. Amennyiben Ön óvodapedagógus, úgy az Óvodapedagógusok számára kidolgozott oktatási anyagokat nyissa meg, azonban természetesen találhat hasznos információkat más szakmák oldalain is. A saját szakmájának kategóriáján belül megtalálja a projekt 4 oktatási modulját, módszertani segédanyagokat és egyéb hasznos információt..

Mint a Tudástár felhasználója szabadon, ingyenesen töltheti le az elérhető oktatási anyagokat, sőt amennyiben úgy érzi, további információkkal hozzá tud járulni a projekt sikeréhez, fel is tölthet file-okat.
További információkért kattinston IDE.

Kattintson IDE vagy a képernyő aljára, hogy a GYERMEKEK ERŐFORRÁSAI Online Tudástárát megnyissa.

Az Európai Bizottság támogatást nyújtott ennek a projektnek a költségeihez. Furthermore this project has been funded by the Austrian ministery for education, arts and culture (BMUKK). © 2009-2021 by KIDS STRENGTHS Project
Ez a kiadvány a szerzõ nézeteit tükrözi, és az Európai Bizottság nem tehetõ felelõssé az abban foglaltak bárminemû felhasználásért. powered by